Jobber du med innvandrere/flerkulturelle i prosjekter som involverer gründere?

Norsk senter for flerkulturell verdiskaping (NSFV) er et offentlig finansiert kompetansesenter innen entreprenørskap. Vi bistår kommuner og offentlige aktører i det arbeidet som gjøres på dette feltet. NSFV har drevet med gründerveiledning og etablererprogram for innvandrere/flerkulturelle i 14 år. De tre første iStart programmene viser at et skreddersydd program i kombinasjon med individuell oppfølging og egen mentor gir resultater. 74 % av iStart deltakerne har etablert bedrift og flere er på vei.

Nå trenger vi din hjelp til å finne talentene med dristige ideer og drømmer om å starte egen bedrift. I disse dager rekrutterer vi deltakere til iStart, et skreddersydd program for innvandrere/flerkulturelle med ambisjoner om å starte en vekstbedrift.  Programmet foregår i perioden 2. september – 5. november og består av fire moduler. Samlingene skjer i Drammen/Oslo. NSFV sponser deltagerne.

Vi trenger din hjelp!

Sommerferien nærmer seg med stormskritt og med søknadsfrist 12. august trenger vi hjelp til gjøre høstens iStart program kjent. Del gjerne informasjon om vårt iStart program i ditt nettverk.

Les mer om iStart  her.

Ha en riktig god sommer.