I 2012 ble Økogarden glutenfrie knekkebrød kåret til «Best i test». Dette medførte at grossister og større bakeri ønsket samarbeid, og i dag blir «Glutenfritt Kjernebrød» distribuert gjennom Norgesgruppen. Brødet ligger i det garanterte sortimentet i de største butikkene Meny, Spar, Ica og Ultra i hele Norge. Glutenfrie rundstykker selges blandt annet til Baker Hansens 40 utsalg i Oslo og Gol Bakeri med flere.

Økogarden Speltbakeri har siden 2001 produsert brød og andre bakevarer av ekte spelt. I 2005 startet de med glutenfrie brød.
I 2013 blir Økogarden omstrukturert fra enkeltmannsforetak til AS.
Det er stigende etterspørsel etter glutenfrie produkt i dagens samfunn, og det stilles strenge krav til produksjon. For de som er hardest rammet av cøliaki, kan det minste spor av vanlig melstøv og gluten gi plager i lang tid. Det bør derfor benyttes eget utstyr til produksjon, for å unngå disse problemene.

Bedriften satser videre, og skal investere i mye nytt utstyr i eksisterende lokaler i Rustbygget på Ål.

Hovedproduksjonen vil i fremtiden være glutenfrie bakevarer. De kan tilby brød, rundstykker, knekkebrød og kaker av beste kvalitet, og med god smak.

SAMSUNG DIGIMAX A503

SAMSUNG DIGIMAX A503